Versanus - Kosár | Áttekintés

Megrendelés

Tovább az adatok megadásához
Amennyiben Ön rendelkezik Magyarországon kívüli közösségi adószámmal és fizetési adatoknál megadja, úgy NETTÓ száma kerül kiállításra.

Próbálta már az új doman keresőnket? Válogasson a közel 1000 végződés közül és regisztráljon egy új domaint, vagy hozza át hozzánk meglévő címét. Keresés indítása...
Szüksége lehet egy webtárhelyre, hogy a domain címére honlapot töltsön fel vagy levelezni tudjon. Válasszon webtárhely csomagjaink közül, vagy tegye cPanel Plusz csomagunkat a kosárba.
5GB tárhely 10.000 Ft + ÁFA / év.
Van már máshol webtárhelye? Nézze meg webtárhely csomagjainkat és költöztesse át hozzánk szolgáltatásait. Szakértőink végigkísérik a költözködésben. cPanel Plusz csomagunk 5GB méretű, ára pedig 10.000 Ft + ÁFA / év.
Tegye biztonságossá levelezését és/vagy honlapját! Használjon saját SSL tanúsítványt és levelezzen titkosított csatornán, valamint szolgálja ki weblapja látogatóit is biztonságban! Rendelje meg RapidSSL tanúsítványunkat melynek ára 1 évre 5.000 Ft + ÁFA.
Telepítsen SSL tanúsítványt VPS szerverére. Rendelje meg RapidSSL tanúsítványunkat melynek ára 1 évre 5.000 Ft + ÁFA.
Kérjen egyedi IP címet tárhelyéhez. Saját dedikált IP címmel az Ön levelezési és weboldal forgalma le lesz választva a többi ügyfelétől, amivel megelőzhet például SPAM listára kerülést is. Ára 1 évre 20.000 Ft + ÁFA.

Szolgáltatások

Az Ön kosara még üres