Versanus - SSD Webtárhely

5.000 Ft + ÁFA / év
SSD szerver opció ára minden webtárhely csomagunk esetén

Elindítottuk új cPanel szerverünket, amibe már nem winchestereket (HDD) építettünk, hanem villámgyors SSD tárolókat, melyeket a maximális kihasználása érdekében speciális szerver alkatrészekkel vérteztük fel gondosan odafigyelve az alkatrészek minőségére és azok kompatibilitására. Különösen ajánljuk Önnek,ha a weboldalán nagy felbontású képek, animációk találhatóak vagy akár webáruház működik.

Mi változik az SSD tárhellyel?
      • gyorsabban töltenek be az oldalak
      • gördülékenyebbek az adatbázis műveletek
      • és összességében javul a felhasználói élmény.

A különbséget hosszas tesztek során tapasztaltuk, melyről Önnek is beszámolunk. Olvassa el sebességmérő cikkünket és döntsön!

Ön zárt már be oldalt azért mert lassú és nem győzte kivárni?
Ne veszítse el látogatóit!

Mérteredmények

Akár 60%-kal gyorsabb

A mért eredmények átlaga alapján bátran kijelentkhetjük, hogy a weboldal betöltési sebessége akár 60 százalékkal is gyorsulhat az SDD szerveren.

Google Pagespeed Insights

Kiemelkedően magas 97 pontos eredményt adott a Google az általunk összerakott teszt weboldalra, míg ugyan arra, a régi HDD-s szerveren csak 71-et.

GTmetrix

Megnéztük, hogy a demo oldal milyen gyorsan tölt be a világ másik oldaláról, Kanadából. 3.8 másodperc! A HDD-s szerverren ez közel 10 mp volt!


SSD tárhely opció megrendelése

Több módon is megrendelheti SSD webtárhelyét:

Meglévő webtárhelyhez vCRM fiókjával

Ha már meglévő ügyfelünk és működő tárhelyéhez igényelni az SSD szerver opciót, akkor lépjen be saját Ügyfélkapu azonosítójával, majd válassza ki azokat a tárhelyeket amelyekhez kéri, és adja le rendelését.

Új webtárhely rendelése a Kosárral

Kérjük kattintson a Webtárhely menüpontra, válassza ki a megfelelő tárhelyet, helyezze a Kosárba, majd a felugró ablakban adja hozzá az SSD opciót, majd menjen végig a megrendelő folyamaton.

Jelentkezzen be vCRM fiókjával

Kérjük, írja be vCRM e-mail címét és a jelszavát.

Üdvözöljük!

Ön sikeresen belépett.